Volkorentortilla’s met kip en paprika
Deze tortilla's geven je een crunch in elke hap! Lekker met gebakken kip, paprika, tomaat en kaas.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed 2 bakplaten of roosters met bakpapier. Halveer de tortillawraps en verdeel over de platen. Bak ca. 15 min. in de oven krokant. Verwissel de bakplaten halverwege.
Halveer ondertussen de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne halve reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip, paprika, gemalen knoflook en paprikapoeder 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes en de munt fijn. Meng en breng op smaak met peper.
Verdeel de kip en paprika over de krokante tortilla’s, schep de tomaten erop en bestrooi met de kaas.
Volkorentortilla’s met kip en paprika
Deze tortilla's geven je een crunch in elke hap! Lekker met gebakken kip, paprika, tomaat en kaas.
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
20 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed 2 bakplaten of roosters met bakpapier. Halveer de tortillawraps en verdeel over de platen. Bak ca. 15 min. in de oven krokant. Verwissel de bakplaten halverwege.
Halveer ondertussen de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne halve reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip, paprika, gemalen knoflook en paprikapoeder 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes en de munt fijn. Meng en breng op smaak met peper.
Verdeel de kip en paprika over de krokante tortilla’s, schep de tomaten erop en bestrooi met de kaas.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 volkorentortillawraps
1 zak paprikamix
2 el zonnebloemolie
300 g kipfiletreepjes naturel
2 tl knoflookpoeder
1 el paprikapoeder
2 trostomaten
10 g verse munt
75 g Zaanse Hoeve geraspte kaas mild 30+