Mini-burrata met gegrilde trostomaatjes en knoflooktoast
bewaar
bewaar

Mini-burrata met gegrilde trostomaatjes en knoflooktoast

Mozzarella is al lekker, maar de met room gevulde versie a.k.a. burrata is nóg lekkerder. In dit recept gebruik je burratine, de kleine variant van burrata.

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Besprenkel de romaatjes met de olijfolie en bestrooi met peper en zeezout. Rooster de tomaatjes 10 min. Verkruimel ondertussen 2 toasts met je handen.

Verdeel de burratine over een schaal, leg de geroosterde tomaatjes erop en bestrooi met de verkruimelde knoflooktoast. Leg de rest van de toast ernaast en bestrooi met zwarte peper.

variatietip In plaats van de burratine kun je ook mini-mozzarella gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mini-burrata met gegrilde trostomaatjes en knoflooktoast

Mozzarella is al lekker, maar de met room gevulde versie a.k.a. burrata is nóg lekkerder. In dit recept gebruik je burratine, de kleine variant van burrata.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig