Mini-burrata met gegrilde trostomaatjes en knoflooktoast
Mozzarella is al lekker, maar de met room gevulde versie a.k.a. burrata is nóg lekkerder. In dit recept gebruik je burratine, de kleine variant van burrata.
15 min. bereiden
4 ingrediënten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Besprenkel de romaatjes met de olijfolie en bestrooi met peper en zeezout. Rooster de tomaatjes 10 min. Verkruimel ondertussen 2 toasts met je handen.
Verdeel de burratine over een schaal, leg de geroosterde tomaatjes erop en bestrooi met de verkruimelde knoflooktoast. Leg de rest van de toast ernaast en bestrooi met zwarte peper.
Mini-burrata met gegrilde trostomaatjes en knoflooktoast
Mozzarella is al lekker, maar de met room gevulde versie a.k.a. burrata is nóg lekkerder. In dit recept gebruik je burratine, de kleine variant van burrata.
voorgerecht
null personen
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Besprenkel de romaatjes met de olijfolie en bestrooi met peper en zeezout. Rooster de tomaatjes 10 min. Verkruimel ondertussen 2 toasts met je handen.
Verdeel de burratine over een schaal, leg de geroosterde tomaatjes erop en bestrooi met de verkruimelde knoflooktoast. Leg de rest van de toast ernaast en bestrooi met zwarte peper.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g romaatjes
½ el milde olijfolie
160 g pan de ajo knoflooktoast
150 g burratine