Salamichips met mosterddip
bewaar
bewaar

Salamichips met mosterddip

Knapperig en verrassend: crunchy salamichips voor op je borrel(plank).

5 min. bereiden / 15 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 160 °C. Leg de salamiplakjes in 1 laag op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in ca. 15 min. tot knapperige chips.

Snijd ondertussen de peterselie en dille heel fijn. Meng in een kommetje met de mosterd en mayonaise tot een dip.

Schep de salamichips met een spatel op een bord met keukenpapier, laat uitlekken en afkoelen. Serveer de chips met de dip.

Salamichips met mosterddip

Instructievideo - 00:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Salamichips met mosterddip

Knapperig en verrassend: crunchy salamichips voor op je borrel(plank).

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig