IJs-toppings
Top it up! Van deze ijs-toppings wordt jouw zelfgemaakte ijsje nóg lekkerder.
Aan de slag
Snijd de chocolade in flinterdunne schilfers. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin de amandelen op middelhoog vuur onder regelmatig omscheppen in ca. 3 min. goudbruin. Rooster in dezelfde pan ook de kokossnippers zonder olie of boter op middelhoog vuur onder regelmatig omscheppen in ca. 3 min. goudbruin.
Schep de chocolade, amandelstiften, kokossnippers en de fruitmix in kleine bakjes. Laat iedereen zijn ijsje afmaken met de verschillende toppings.
IJs-toppings
Top it up! Van deze ijs-toppings wordt jouw zelfgemaakte ijsje nóg lekkerder.
nagerecht
null personen
130 kcal
8 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de chocolade in flinterdunne schilfers. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin de amandelen op middelhoog vuur onder regelmatig omscheppen in ca. 3 min. goudbruin. Rooster in dezelfde pan ook de kokossnippers zonder olie of boter op middelhoog vuur onder regelmatig omscheppen in ca. 3 min. goudbruin.
Schep de chocolade, amandelstiften, kokossnippers en de fruitmix in kleine bakjes. Laat iedereen zijn ijsje afmaken met de verschillende toppings.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
40 g witte chocolade
40 g amandelstiften
30 g kokossnippers
25 g gevriesdroogde fruit mix