Vegetarische gevulde paprika’s
bewaar
bewaar

Vegetarische gevulde paprika’s

Lekker vullen met zilvervliesrijst, rulstukjes, tomaat en witte kaas, die gegrilde paprika’s!

20 min. bereiden / 30 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de kaasblokjes uitlekken, maar vang de olie met kruiden op. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten, maar laat het steeltje zitten. Leg de halve paprika’s op een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met 1 el kruidenolie van de kaasblokjes (per 4 personen) en bestrooi met peper. Bak ca. 10 min. in de oven.

Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de tomaten. Haal de paprika’s uit de oven en verlaag de oventemperatuur naar 200 °C.

Meng de rijst met de kaasblokjes, 3 el kruidenolie van de kaasblokjes (per 4 personen), de tomaat, rulstukjes en bonenkruiden. Breng op smaak met peper. Vul de halve paprika’s met het rijstmengsel en bak ca. 20 min. in de oven.

combinatietipLekker met fijngesneden platte peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische gevulde paprika’s

Lekker vullen met zilvervliesrijst, rulstukjes, tomaat en witte kaas, die gegrilde paprika’s!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig