Vegan brownies met biscuit en frambozen
Deze vegan brownies met biscuit en frambozen zijn perfect om uit te delen, maar of je dat ook wil is een tweede!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180°C. Verkruimel de biscuits grof. Doe de margarine in een kom en klop met een mixer in 1 min. zacht. Voeg de cakemix uit het pak van Dr. Oetker en het water toe en mix 2 min. op de laagste stand en daarna 1 min. op de hoogste stand.
Meng het beslag met de biscuit (houd wat biscuit over voor de bovenkant) en verdeel het gelijkmatig over de bijgeleverde bakvorm (uit het pak van Dr. Oetker). Verdeel de frambozen en de rest van de biscuit erover en druk een beetje in het beslag. Bak de brownie in ca. 45 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Laat de brownie helemaal afkoelen en snijd in 10 stukken.
Vegan brownies met biscuit en frambozen
Deze vegan brownies met biscuit en frambozen zijn perfect om uit te delen, maar of je dat ook wil is een tweede!
nagerecht
null personen
200 kcal
10 min. bereiden
45 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180°C. Verkruimel de biscuits grof. Doe de margarine in een kom en klop met een mixer in 1 min. zacht. Voeg de cakemix uit het pak van Dr. Oetker en het water toe en mix 2 min. op de laagste stand en daarna 1 min. op de hoogste stand.
Meng het beslag met de biscuit (houd wat biscuit over voor de bovenkant) en verdeel het gelijkmatig over de bijgeleverde bakvorm (uit het pak van Dr. Oetker). Verdeel de frambozen en de rest van de biscuit erover en druk een beetje in het beslag. Bak de brownie in ca. 45 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Laat de brownie helemaal afkoelen en snijd in 10 stukken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
75 g theebiscuits
50 g ongezouten plantenmargarine
360 g Dr. Oetker bakmix vegan brownies choco
100 ml water
75 g verse frambozen
Dit heb je nodig
handmixer