Currysoep met garnalen en rijstnoedels
bewaar
bewaar

Currysoep met garnalen en rijstnoedels

Pittig, smaakvol en vol groente: eenmaal geproefd zul je deze currysoep met garnalen héél vaak maken.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Halveer grote exemplaren uit de zak broccoli, wortel, bloemkool. Verhit de arachideolie in een soeppan en fruit de gele-currypasta 3 min. op laag vuur. Voeg de groenten toe en bak 2 min. mee. Voeg het water toe en breng aan de kook. Laat 8 min. op middelhoog vuur koken.

Kook de laatste 2 min. de rauwe en gepelde roze garnalen mee. Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Halveer de limoen. Pers de helft uit en snijd de andere helft in 4 partjes. Breng de soep op smaak met het limoensap, peper en zout. Verdeel de noedels over diepe borden en schep de soep erop. Serveer met een limoenpartje.

Currysoep met garnalen en rijstnoedels

Instructievideo - 00:23 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Currysoep met garnalen en rijstnoedels

Pittig, smaakvol en vol groente: eenmaal geproefd zul je deze currysoep met garnalen héél vaak maken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig