Noedelroerbak met garnalen, rode curry & broccoli
Met noedels kun je eindeloos variëren: met groenten, vis en curry bijvoorbeeld!
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de currypasta 3 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Voeg toe aan de curry, blus af met de kokosmelk en roer goed door. Doe de deksel op de pan en laat 3 min. op laag vuur zachtjes koken. Voeg de garnalen toe en kook nog 3 min.
Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rode ui in flinterdunne halve ringen. Schep de noedels door de curry en verdeel over de kommen. Verdeel de rode ui erover en serveer.
Noedelroerbak met garnalen, rode curry & broccoli
Met noedels kun je eindeloos variëren: met groenten, vis en curry bijvoorbeeld!
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de currypasta 3 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Voeg toe aan de curry, blus af met de kokosmelk en roer goed door. Doe de deksel op de pan en laat 3 min. op laag vuur zachtjes koken. Voeg de garnalen toe en kook nog 3 min.
Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rode ui in flinterdunne halve ringen. Schep de noedels door de curry en verdeel over de kommen. Verdeel de rode ui erover en serveer.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el arachideolie
77 g Thaise rode currypasta
700 g broccoli
400 ml kokosmelk
300 g diepvries rauwe gepelde roze garnalen
225 g Thaise witte rijstnoedels
2 rode uien