Knäckebröd met rivierkreeftjes en mango
Het knäckebröd ziet er op z'n paasbest uit dankzij de kleurrijke mango
Aan de slag
Schil de mango, snijd het vruchtvlees eerst van de pit en dan in dunne plakjes. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil van de halve limoen en pers die helft uit. Meng de crème fraîche met het limoenrasp en -sap en breng op smaak met peper en zout.
Bestrijk de crackers met de crème fraîche. Verdeel de mango en rivierkreeftjes erover en garneer met de tuinkers.
Knäckebröd met rivierkreeftjes en mango
Het knäckebröd ziet er op z'n paasbest uit dankzij de kleurrijke mango
null personen
245 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schil de mango, snijd het vruchtvlees eerst van de pit en dan in dunne plakjes. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil van de halve limoen en pers die helft uit. Meng de crème fraîche met het limoenrasp en -sap en breng op smaak met peper en zout.
Bestrijk de crackers met de crème fraîche. Verdeel de mango en rivierkreeftjes erover en garneer met de tuinkers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 eetrijpe mango
½ limoen
125 g crème fraîche
8 Leksands knackebrodcrackers original
100 g verse rivierkreeftjes
½ bakje tuinkers