Knäckebröd met haring en rode biet
bewaar
bewaar

Knäckebröd met haring en rode biet

Knäckebröd is de ideale basis voor een lunchgerecht. Met haring en rode biet bijvoorbeeld.

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Boen de citroen schoon en snijd doormidden. Rasp de gele schil van één helft en pers de halve vrucht uit. Hak de helft van de dille fijn. Meng het citroensap en -rasp, de gehakte dille en mierikswortel met de zure room. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verwijder het klokhuis van de halve appel en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Wrijf de plakjes appel in met de overgebleven halve citroen om verkleuring te voorkomen. Snijd de ui in zo dun mogelijke ringen. Snijd de haring in stukjes. Snijd de rode biet in dunne partjes.

Bestrijk elke cracker met 1 el dillesaus. Verdeel de bieten, haring, appel en rode ui erover. Garneer met de kappertjes en de rest van de dille. Bestrooi met peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knäckebröd met haring en rode biet

Knäckebröd is de ideale basis voor een lunchgerecht. Met haring en rode biet bijvoorbeeld.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig