Rosbiefroosjes met biet en mierikswortel
Aan de slag
Vouw de halve plakjes rosbief dubbel en rol ze tot roosjes. Roer de mierikswortel door de zure room en breng op smaak met peper en zout. Leg op iedere lepel een rosbiefroosje. Leg in het midden van elk roosje wat blokjes biet en garneer met een schepje mierikswortelroom.
Rosbiefroosjes met biet en mierikswortel
voorgerecht
null personen
15 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Vouw de halve plakjes rosbief dubbel en rol ze tot roosjes. Roer de mierikswortel door de zure room en breng op smaak met peper en zout. Leg op iedere lepel een rosbiefroosje. Leg in het midden van elk roosje wat blokjes biet en garneer met een schepje mierikswortelroom.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 plakjes rosbief
½ el mierikswortel
1 el zure room
50 g gekookte bietjes
Dit heb je nodig
amuselepels of grote lepels