Vegan 'kwark' met gebakken appel & pindakaas
Na deze vegan kwark met gebakken appel en pindakaas wil je nooit meer wat anders.
Aan de slag
Verwijder de pitten van de dadels en snijd in kleine stukjes. Boen de appel schoon, snijd de appel in blokjes van ca. 1 cm en bestrooi met de koek- en speculaaskruiden. Doe de dadelstukjes, appelblokjes, ahornsiroop en het water in een koekenpan en bak ca. 8 min. op middelhoog vuur.
Hak ondertussen de walnoten grof. Verdeel de plantaardige kwark over kommen en verdeel het dadel-appelmengsel en de walnoten erover. Verdeel de pindakaas daarover en bestrooi met het kokosrasp.
Vegan 'kwark' met gebakken appel & pindakaas
Na deze vegan kwark met gebakken appel en pindakaas wil je nooit meer wat anders.
null personen
355 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de pitten van de dadels en snijd in kleine stukjes. Boen de appel schoon, snijd de appel in blokjes van ca. 1 cm en bestrooi met de koek- en speculaaskruiden. Doe de dadelstukjes, appelblokjes, ahornsiroop en het water in een koekenpan en bak ca. 8 min. op middelhoog vuur.
Hak ondertussen de walnoten grof. Verdeel de plantaardige kwark over kommen en verdeel het dadel-appelmengsel en de walnoten erover. Verdeel de pindakaas daarover en bestrooi met het kokosrasp.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
25 g medjouldadels
1 Jazz appel
½ tl kruidenmix koek en speculaas
½ el ahornsiroop
2 el water
20 g ongezouten walnoten
400 g soja plantaardig alternatief voor kwark ongezoet
1 el 100% pindakaas
½ el AH biologisch kokosrasp