Vegan strawberry milkshake
Haal het American diner gevoel in huis met deze no-milk milkshake.
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokossnippers 3 min. op middelhoog vuur. Laat de snippers afkoelen op een bord.
Doe het ijs, de aardbeien, amandeldrink, ahornsiroop en het vanille-extract in een blender en laat de blender kort draaien tot een romig en luchtig mengsel. Schenk de milkshake in de hoge glazen en spuit de sojatopping erop.
Verkruimel de kokossnippers over de milkshakes en bestrooi met de gekleurde hagel. Serveer met een rietje.
Vegan strawberry milkshake
Haal het American diner gevoel in huis met deze no-milk milkshake.
nagerecht
null personen
405 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokossnippers 3 min. op middelhoog vuur. Laat de snippers afkoelen op een bord.
Doe het ijs, de aardbeien, amandeldrink, ahornsiroop en het vanille-extract in een blender en laat de blender kort draaien tot een romig en luchtig mengsel. Schenk de milkshake in de hoge glazen en spuit de sojatopping erop.
Verkruimel de kokossnippers over de milkshakes en bestrooi met de gekleurde hagel. Serveer met een rietje.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1½ el AH verrijker kokossnippers
300 ml Professor Grunschnabel Maromakotro snow white
75 g diepvries aardbeien
250 ml amandeldrink ongezoet
1 el ahornsiroop
½ tl vanille-extract
50 g soja-topping (plantaardig alternatief voor slagroom)
1 el vruchtenhagel
Dit heb je nodig
blender
hoge glazen
papieren rietjes