IJscake met frambozen en kokos
bewaar
bewaar

IJscake met frambozen en kokos

Vegan ijstaart met kokos en vers fruit... Zomerser kan het niet.

20 min. bereiden / 6 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Doe het zomerfruit met de suiker in een steelpan en breng aan de kook. Laat 10 min. zachtjes koken. Roer regelmatig. Neem van het vuur en laat afkoelen.

Haal ondertussen het ijs uit de diepvries en laat in 10 min. zacht worden.

Bekleed de cakevorm met een vel bakpapier. Verdeel de helft van de frambozenijs over de bodem van de vorm, verdeel daarna het chocolade-ijs erover en vervolgens de rest van het frambozenijs. Vouw overhangend bakpapier over het ijs en zet de vorm minimaal 6 uur in de vriezer.

Stort de ijscake op een mooie schaal en verwijder het bakpapier. Schep de zomerfruitsaus op de ijscake. Bestrooi met kokossnippers en leg de frambozen erop. Snijd aan tafel in plakken.

variatietipDe Framboise Extase is alleen verkrijgbaar in de grotere Albert Heijn-winkels of via ah.nl. Je kunt het vervangen door AH Luxe Italiaans schepijs lampone.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

IJscake met frambozen en kokos

Vegan ijstaart met kokos en vers fruit... Zomerser kan het niet.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig