Eipotjes met tomaten en spinazie
bewaar
bewaar

Eipotjes met tomaten en spinazie

Dit ontbijt is me toch een potje makkelijk: eipotjes met tomaten en spinazie. 10 min. werk en de oven doet de rest.

10 min. bereiden / 17 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Snijd de tomaten in stukjes. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en laat de spinazie in delen slinken.

Meng de tomaat met de spinazie, paprikapoeder en peper en verdeel over de schaaltjes. Maak in elk schaaltje een kuiltje en breek er een ei boven. Bak ca. 17 min. in het midden van de oven.

Rooster ondertussen het brood in de broodrooster. Snijd de bieslook fijn en meng ⅔ met de zuivelspread. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Besmeer de sneetjes brood met de bieslookspread en snijd elk sneetje in 6 repen (soldaatjes). Garneer de eipotjes met de rest van de bieslook en serveer met de soldaatjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Eipotjes met tomaten en spinazie

Dit ontbijt is me toch een potje makkelijk: eipotjes met tomaten en spinazie. 10 min. werk en de oven doet de rest.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig