Linzensalade met geroosterde pompoen, rode ui en cottagecheese
bewaar
bewaar

Linzensalade met geroosterde pompoen, rode ui en cottagecheese

Salade als lunch: deze linzensalade met geroosterde pompoen volstaat perfect. Want: vullend én gezond. Doe ons elke dag maar zo'n lekkere bowl.

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de rode ui in parten en meng met de pompoen, de helft van de olie, de kaneel en peper. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 20 min. in het midden van de oven. Rooster de laatste 8 min. de cashewnoten naast de pompoen mee.

Doe ondertussen de linzen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken in een vergiet. Hak de cashewnoten grof.

Meng de linzen met het pompoenmengsel, de cashewnoten, azijn en de rest van de olijfolie. Verdeel de cottagecheese erover en breng op smaak met peper en eventueel zout.

bewaartipRooster dubbel zoveel pompoen en cashewnoten en maak alvast een pompoen-notenspread. Zie recept 1194769 op de website. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Linzensalade met geroosterde pompoen, rode ui en cottagecheese

Salade als lunch: deze linzensalade met geroosterde pompoen volstaat perfect. Want: vullend én gezond. Doe ons elke dag maar zo'n lekkere bowl.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig