Spruitjes uit de oven met Parmezaanse kaas
Een lekker crispy korstje van Parmezaanse kaas en panko maken deze spruitjes uit de oven onweerstaanbaar.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de spruitjes, schep om met de olie, panko, pijnboompitten, knoflookpoeder, peper en zout en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
Rooster ca. 15 min. in het midden van de oven. Neem uit de oven, schep om en bestrooi met de kaas. Rooster nog 10 min. in het midden van de oven.
Spruitjes uit de oven met Parmezaanse kaas
Een lekker crispy korstje van Parmezaanse kaas en panko maken deze spruitjes uit de oven onweerstaanbaar.
bijgerecht
null personen
280 kcal
10 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de spruitjes, schep om met de olie, panko, pijnboompitten, knoflookpoeder, peper en zout en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
Rooster ca. 15 min. in het midden van de oven. Neem uit de oven, schep om en bestrooi met de kaas. Rooster nog 10 min. in het midden van de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
700 g geschoonde spruitjes
2 el arachideolie
30 g panko
3 el pijnboompitten
1 tl knoflookpoeder
40 g Parmigiano Reggiano-poeder
Dit heb je nodig
bakpapier