Schnitzel uit de airfryer
Zelfgemaakte schnitzels maak je voortaan gewoon in de airfryer.
Aan de slag
Verwarm de airfryer voor op 180 °C. Bekleed de bodem van de mand van de airfryer met bakpapier.
Doe de bloem in een diep bord. Klop het ei los met de melk in een tweede diep bord. Meng in een derde diep bord het Parmigiano reggiano-poeder goed door de panko.
Dep de schnitzels goed droog met keukenpapier en bestrooi ze aan beide kanten met peper en eventueel zout. Wentel de schnitzels achtereenvolgens door de bloem, het losgeklopte ei en het pankomengsel.
Leg de schnitzels naast elkaar op de bodem van de airfryermand en bak de schnitzels 15 min. in de airfryer. Keer halverwege.
Schnitzel uit de airfryer
Zelfgemaakte schnitzels maak je voortaan gewoon in de airfryer.
bijgerecht
null personen
250 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de airfryer voor op 180 °C. Bekleed de bodem van de mand van de airfryer met bakpapier.
Doe de bloem in een diep bord. Klop het ei los met de melk in een tweede diep bord. Meng in een derde diep bord het Parmigiano reggiano-poeder goed door de panko.
Dep de schnitzels goed droog met keukenpapier en bestrooi ze aan beide kanten met peper en eventueel zout. Wentel de schnitzels achtereenvolgens door de bloem, het losgeklopte ei en het pankomengsel.
Leg de schnitzels naast elkaar op de bodem van de airfryermand en bak de schnitzels 15 min. in de airfryer. Keer halverwege.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el tarwebloem
1 middelgroot scharrelei
½ el halfvolle melk
10 g Parmigiano Reggiano-poeder
25 g panko
2 varkensschnitzels
Dit heb je nodig
airfryer XL
bakpapier