Kerrie-traybake met aardappeltjes en feta
AVG'tje: aardappel, vega, groente! Deze kruidige traybake maken we met baked feta en kerrie aardappeltjes.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Verdeel de aardappelpartjes en ovengroente over een met bakpapier beklede bakplaat. Schep om met ¾ van de olie en de kerrie. Verkruimel de feta erover. Rooster 30 min. in het midden van de voorverwarmde oven.
Meng de veldsla met de rest van de olie. Verdeel over de traybake.
Kerrie-traybake met aardappeltjes en feta
AVG'tje: aardappel, vega, groente! Deze kruidige traybake maken we met baked feta en kerrie aardappeltjes.
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
5 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Verdeel de aardappelpartjes en ovengroente over een met bakpapier beklede bakplaat. Schep om met ¾ van de olie en de kerrie. Verkruimel de feta erover. Rooster 30 min. in het midden van de voorverwarmde oven.
Meng de veldsla met de rest van de olie. Verdeel over de traybake.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappelpartjes
600 g ovengroente prei, gele peen, kastanjechampignon
4 el milde olijfolie
1 el kerriepoeder
200 g feta
85 g veldsla
Dit heb je nodig
bakpapier