Traybake met gnocchi en chipolataworstjes
Traybake gnocchi, moet kunnen! Combineer met lekker veel groente en een worstje en je kunt zo aan tafel.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Meng de pesto met het water. Verdeel de groenten over een met bakpapier beklede bakplaat. Schep om met de helft van de pesto. Leg de romaatjes aan de tak ertussen. Rooster 30 min. in het midden van de voorverwarmde oven.
Snijd ondertussen de chipolataworstjes in stukken van 3. Neem na 15 min. de bakplaat uit de oven, verdeel de worstjes, gnocchi en de rest van de pesto tussen de groente. Schep om en bak nog 15 min.
Traybake met gnocchi en chipolataworstjes
Traybake gnocchi, moet kunnen! Combineer met lekker veel groente en een worstje en je kunt zo aan tafel.
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
5 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Meng de pesto met het water. Verdeel de groenten over een met bakpapier beklede bakplaat. Schep om met de helft van de pesto. Leg de romaatjes aan de tak ertussen. Rooster 30 min. in het midden van de voorverwarmde oven.
Snijd ondertussen de chipolataworstjes in stukken van 3. Neem na 15 min. de bakplaat uit de oven, verdeel de worstjes, gnocchi en de rest van de pesto tussen de groente. Schep om en bak nog 15 min.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
70 g pesto arrabbiata
2 el water
600 g ovengroente prei, gele peen, kastanjechampignon
250 g romaatjes
8 runderchipolataworstjes
800 g koelverse gnocchi
Dit heb je nodig
bakpapier