Spaanse schotel met chipolataworstjes, olijven & gebakken gnocchi
bewaar
bewaar

Spaanse schotel met chipolataworstjes, olijven & gebakken gnocchi

Groen en rood knallen uit de pan als je alle ingrediënten van deze schotel bij elkaar voegt.

20 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 4/5 van de olie in een grote koekenpan en bak de gnocchi met eventueel zout in ca. 15 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.

Snijd ondertussen elk chipolataworstje in 3 stukken en snijd de tenen knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in de hapjespan. Bak de worst en paprikapoeder 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en tomatenpuree toe en bak 2 min. mee.

Laat de olijven uitlekken en voeg samen met de cherrytomaten, de halve kippenbouillontablet en 200 ml heet water toe, breng aan de kook en laat 5 min. op laag vuur koken.

Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Strooi over de schotel en serveer met de gebakken gnocchi.

bereidingstipJe kunt de schotel al 1 dag van tevoren maken. Verwarm op laag vuur en bak de gnocchi voor serveren.
algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaanse schotel met chipolataworstjes, olijven & gebakken gnocchi

Groen en rood knallen uit de pan als je alle ingrediënten van deze schotel bij elkaar voegt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig