Knapperig platbrood met paprikadip en vega balletjes
bewaar
bewaar

Knapperig platbrood met paprikadip en vega balletjes

Leuke variatie op een toastje: knapperig gebakken Libanees platbrood. Lekker om mee te dippen.

10 min. bereiden / 8 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Scheur de Libanese platbroden in grove stukken van 5 cm boven een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met ⅔ van de olijfolie, bestrooi eventueel met zout en meng goed. Verdeel over de bakplaat en bak in de oven in ca. 8 min. knapperig. Schep tussendoor om.

Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de vegetarische balletjes (schaal) 6 min. op laag vuur. Keer regelmatig.

Snijd ondertussen de munt en de koriander fijn.

Verdeel de Griekse yoghurt over een bord, verdeel de paprikaspread erover en maak een mooie swirl.

Bestrooi de spread met de munt en koriander. Serveer het knapperige platbrood met de spread om in te dippen en met de vegetarische balletjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knapperig platbrood met paprikadip en vega balletjes

Leuke variatie op een toastje: knapperig gebakken Libanees platbrood. Lekker om mee te dippen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig