Groenteburgers met krieltjes
bewaar
bewaar

Groenteburgers met krieltjes

Gezonde groenteburgers voor elke dag!

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

11 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Rasp de wortel grof. Doe de bosui en wortel in een grote kom en meng de kaas, de broccolirijst en het tarwemeel erdoor. Breek de eieren boven de kom en meng ze met een spatel goed door. Breng het mengsel op smaak met peper.

Schep met een lepel 8-10 bergjes (burgers) op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de bergjes goed aan. Snijd de grote krieltjes doormidden. Leg de krieltjes op de andere met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de helft van de olie, bestrooi met peper en eventueel zout en schep om. Bak de burgers en krieltjes in de oven in 25-30 min. goudgeel en knapperig. Wissel de bakplaten halverwege en schep de krieltjes dan meteen om.

Snijd ondertussen de tomaten doormidden. Knip de bieslook fijn. Meng de tomaat en bieslook met de rest van de olie en de azijn tot een salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groenteburgers met krieltjes

Gezonde groenteburgers voor elke dag!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig