Wraptaart met kidneybonenchili
Geen bestek nodig, deze tortillataart eet je zo uit het vuistje. Lekker!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de roerbakgroente 5 min. op middelhoog vuur.
Leg ¼ van de tortillawrap op de bodem van springvorm (ingevet). Schep ⅓ van de groente, ¼ van de kidneybonen-chilischotel en ¼ van de kaas over de tortilla. Herhaal met de rest tot je een taart krijgt. Eindig met een tortillawrap en bestrooi met de rest van de kaas.
Bak de tortillataart ca. 15 min. in het midden van de oven goud-bruin. Serveer de taart met de guacamole.
Wraptaart met kidneybonen chili
Instructievideo - 00:23 min.
Wraptaart met kidneybonenchili
Geen bestek nodig, deze tortillataart eet je zo uit het vuistje. Lekker!
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de roerbakgroente 5 min. op middelhoog vuur.
Leg ¼ van de tortillawrap op de bodem van springvorm (ingevet). Schep ⅓ van de groente, ¼ van de kidneybonen-chilischotel en ¼ van de kaas over de tortilla. Herhaal met de rest tot je een taart krijgt. Eindig met een tortillawrap en bestrooi met de rest van de kaas.
Bak de tortillataart ca. 15 min. in het midden van de oven goud-bruin. Serveer de taart met de guacamole.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el milde olijfolie
400 g Mexicaanse roerbakgroente
4 tortillawraps
550 g HAK kidneybonen chili bonenschotel
150 g geraspte cheddar
200 g koelverse guacamole
Dit heb je nodig
springvorm (Ø 20 cm, ingevet)