Wraps gevuld met chili sin carne uit de oven
Een Mexicaanse klassieker die nooit verveelt: wraps gevuld met chili sin carne!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak de roerbakgroente 4 min. op hoog vuur. Voeg de chili sin carne toe en verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de fijngesneden tomaten knoflook-ui over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de chili sin carne en de helft van de cheddar over de wraps, rol strak op en snijd elke wrap in 6 stukken.
Zet de wrapstukken rechtop in de ovenschaal en bestrooi met de rest van de cheddar. Bak ca. 12 min. in de oven tot de kaas gesmolten is.
Wraps gevuld met chili sin carne uit de oven
Een Mexicaanse klassieker die nooit verveelt: wraps gevuld met chili sin carne!
hoofdgerecht
null personen
750 kcal
15 min. bereiden
12 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak de roerbakgroente 4 min. op hoog vuur. Voeg de chili sin carne toe en verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de fijngesneden tomaten knoflook-ui over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de chili sin carne en de helft van de cheddar over de wraps, rol strak op en snijd elke wrap in 6 stukken.
Zet de wrapstukken rechtop in de ovenschaal en bestrooi met de rest van de cheddar. Bak ca. 12 min. in de oven tot de kaas gesmolten is.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el milde olijfolie
400 g verse Mexicaanse roerbakgroente
550 g chili sin carne schotel in zak
400 g fijngesneden tomaten knoflook-ui in blik
150 g geraspte cheddar
6 tortillawraps
Dit heb je nodig
ovenschaal L: 35 x 22 x 8 cm