Kefir overnight oats met peer & studentenhaver
Een nachtje slapen en daarna kun je meteen aan je ontbijt beginnen.
Aan de slag
Schil ⅔ van de peren, snijd in parten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. 1 cm. Meng de kefir met de peerblokjes en havermout. Roer goed door en zet 8 uur (een nacht) afgedekt in de koelkast.
Snijd de rest van de peer de volgende ochtend in parten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Doe het kefirmengsel in kommen. Verdeel de partjes peer erover en bestrooi met de studentenhaver.
Kefir overnight oats met peer & studentenhaver
Een nachtje slapen en daarna kun je meteen aan je ontbijt beginnen.
null personen
360 kcal
10 min. bereiden
480 min. wachten
Aan de slag
Schil ⅔ van de peren, snijd in parten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. 1 cm. Meng de kefir met de peerblokjes en havermout. Roer goed door en zet 8 uur (een nacht) afgedekt in de koelkast.
Snijd de rest van de peer de volgende ochtend in parten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Doe het kefirmengsel in kommen. Verdeel de partjes peer erover en bestrooi met de studentenhaver.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 Conference handperen
750 ml kefir melkdrink
150 g havermout
60 g studentenhaver