Havermout met peer, studentenhaver en kaneel
bewaar
bewaar

Havermout met peer, studentenhaver en kaneel

Makkelijk, gezond, voedzaam en bovendien heel erg lekker. Dat is havermout in een notendop. Dit powerontbijt eten we het liefst elke dag. Vandaag eten we het met peer, studentenhaver en kaneel.

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Schil ⅓ van de peren en snijd in kleine blokjes van ca. een ½ cm. Breng de peer met de melk in een steelpan al roerend aan de kook en laat 2 min. op laag vuur zachtjes koken. Pureer met de staafmixer.

Voeg de havermout en studentenhaver toe en laat ca. 7 min. al roerend op laag vuur doorkoken. Neem de pan van het vuur en laat 2 min. staan.

Boen de rest van de peren schoon en snijd in kleine stukjes. Verdeel de havermout over kommen en verdeel de stukjes peer erover. Bestrooi met de kaneel.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Havermout met peer, studentenhaver en kaneel

Makkelijk, gezond, voedzaam en bovendien heel erg lekker. Dat is havermout in een notendop. Dit powerontbijt eten we het liefst elke dag. Vandaag eten we het met peer, studentenhaver en kaneel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig