Overnight oats met kefir, gember en amandelschaafsel
bewaar
bewaar

Overnight oats met kefir, gember en amandelschaafsel

Voor je gaat slapen 10 min. werk en de volgende ochtend direct ontbijt klaar.

10 min. bereiden / 8 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Meng de kefir met de havermout, kaneel en de helft van de gemberjam. Roer goed door en zet 8 uur (een nacht) afgedekt in de koelkast.

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het amandelschaafsel op middelhoog vuur in 2 min. goudbruin. Verdeel het kefirmengsel over 2 kommen. Verdeel achtereenvolgens de rest van de jam, de vijgenstukjes en het geroosterde amandelschaafsel erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Overnight oats met kefir, gember en amandelschaafsel

Voor je gaat slapen 10 min. werk en de volgende ochtend direct ontbijt klaar.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig