Overnight oats met kefir, gember en amandelschaafsel
Voor je gaat slapen 10 min. werk en de volgende ochtend direct ontbijt klaar.
Aan de slag
Meng de kefir met de havermout, kaneel en de helft van de gemberjam. Roer goed door en zet 8 uur (een nacht) afgedekt in de koelkast.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het amandelschaafsel op middelhoog vuur in 2 min. goudbruin. Verdeel het kefirmengsel over 2 kommen. Verdeel achtereenvolgens de rest van de jam, de vijgenstukjes en het geroosterde amandelschaafsel erover.
Overnight oats met kefir, gember en amandelschaafsel
Voor je gaat slapen 10 min. werk en de volgende ochtend direct ontbijt klaar.
nagerecht
null personen
485 kcal
10 min. bereiden
480 min. wachten
Aan de slag
Meng de kefir met de havermout, kaneel en de helft van de gemberjam. Roer goed door en zet 8 uur (een nacht) afgedekt in de koelkast.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het amandelschaafsel op middelhoog vuur in 2 min. goudbruin. Verdeel het kefirmengsel over 2 kommen. Verdeel achtereenvolgens de rest van de jam, de vijgenstukjes en het geroosterde amandelschaafsel erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 ml Healthy People kefir melkdrink
100 g havermout
1 tl gemalen kaneel
4 el gemberjam
20 g amandelschaafsel
2 el vijgenstukjes