Wentelteefjes van muesli-notenbrood met gebakken banaan
Vanaf nu denk je bij gebakken banaan altijd aan wentelteefjes van muesli-brood!
Aan de slag
Halveer de bananen in de lengte. Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak de banaan in 2 min. bruin. Keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm op een afgedekt bord.
Klop de eieren in een ruime kom los met de melk en kaneel. Week de helft van de sneetjes brood in het eimengsel.
Verhit ¼ van de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de geweekte sneetjes brood 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm op een afgedekt bord. Herhaal met de rest van de sneetjes brood.
Snijd de wentelteefjes schuin doormidden. Serveer met de banaan.
Wentelteefjes van muesli-notenbrood met gebakken banaan
Vanaf nu denk je bij gebakken banaan altijd aan wentelteefjes van muesli-brood!
null personen
380 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de bananen in de lengte. Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak de banaan in 2 min. bruin. Keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm op een afgedekt bord.
Klop de eieren in een ruime kom los met de melk en kaneel. Week de helft van de sneetjes brood in het eimengsel.
Verhit ¼ van de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de geweekte sneetjes brood 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm op een afgedekt bord. Herhaal met de rest van de sneetjes brood.
Snijd de wentelteefjes schuin doormidden. Serveer met de banaan.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 bananen
2 el milde olijfolie
2 witte scharreleieren
150 ml magere melk
1 tl gemalen kaneel
6 sneetjes muesli-notenbrood