Broodpudding met muesli-notenbrood
bewaar
bewaar

Broodpudding met muesli-notenbrood

Gezonde broodpudding? Tuurlijk! We maken 'm met muesli-notenbrood en vers fruit.

10 min. bereiden / 25 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en pers de halve vrucht uit. Klop de eieren in een kom los met het sinaasappelrasp, het sinaasappelsap, de melk en kaneel.

Snijd de sneetjes brood diagonaal doormidden. Leg de helft van de sneetjes in een laag in de ovenschaal en giet de helft van het eimengsel erover. Bestrooi met de helft van de blauwe bessen en de helft van de studentenhaver. Leg de rest van de sneetjes brood in een laag erop en giet de rest van het eimengsel erover.

Bestrooi met de rest van de blauwe bessen en de rest van de studentenhaver en bak in ca. 25 min. in de oven goudbruin en gaar. Serveer warm of lauwwarm.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodpudding met muesli-notenbrood

Gezonde broodpudding? Tuurlijk! We maken 'm met muesli-notenbrood en vers fruit.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig