Kruidige groente met couscous en feta
Deze stoof hoeft niet uren op het fornuis te staan. Sterker nog: in een kwartier is-ie klaar!
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de ovengroente met de ras el hanout en zout 8 min. op middelhoog tot hoog vuur. Schep regelmatig om.
Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de munt fijn. Hak de amandelen grof en verkruimel de feta.
Voeg de fruitspread en passata toe aan de groente en breng aan de kook. Laat 5 min. op laag vuur pruttelen. Roer regelmatig. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Roer de couscous los met een vork en meng met de rest van de olie, amandelen en ¾ van de munt. Breng op smaak met peper. Verdeel de feta en de rest van de munt over de groente en serveer met de couscous.
Kruidige groente met couscous en feta
Deze stoof hoeft niet uren op het fornuis te staan. Sterker nog: in een kwartier is-ie klaar!
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de ovengroente met de ras el hanout en zout 8 min. op middelhoog tot hoog vuur. Schep regelmatig om.
Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de munt fijn. Hak de amandelen grof en verkruimel de feta.
Voeg de fruitspread en passata toe aan de groente en breng aan de kook. Laat 5 min. op laag vuur pruttelen. Roer regelmatig. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Roer de couscous los met een vork en meng met de rest van de olie, amandelen en ¾ van de munt. Breng op smaak met peper. Verdeel de feta en de rest van de munt over de groente en serveer met de couscous.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el arachideolie
600 g ovengroente courgette, rode paprika en peen
2 el ras el hanout
300 g couscous
10 g verse munt
50 g geroosterde amandelen
100 g feta
4 el Bonne Maman abrikozen meer fruit minder suiker
690 g biologische passata di pomodoro fijn gekruid