Bloemkoolcouscous met gebakken harissa-kikkererwten & feta
Spice it up met spicy kikkererwten.
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de kikkererwten met de harissa 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de feta in kleine blokjes. Snijd de tomaten in partjes en de abrikozen in kleine stukjes. Halveer de olijven.
Meng de rest van de olie en de ras el hanout door de onverwarmde bloemkoolrijst. Meng de feta, tomaten, abrikozen en olijven erdoor. Verdeel de kikkererwten over de couscous en serveer.
Bloemkoolcouscous met gebakken harissa-kikkererwten & feta
Spice it up met spicy kikkererwten.
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de kikkererwten met de harissa 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de feta in kleine blokjes. Snijd de tomaten in partjes en de abrikozen in kleine stukjes. Halveer de olijven.
Meng de rest van de olie en de ras el hanout door de onverwarmde bloemkoolrijst. Meng de feta, tomaten, abrikozen en olijven erdoor. Verdeel de kikkererwten over de couscous en serveer.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el arachideolie
225 g kikkererwten in zak
2 tl harissa specerijenmelange
75 g feta
250 g cherrytomaten
6 gedroogde abrikozen
75 g groene olijven met basilicum
2 tl ras el hanout
400 g bloemkoolrijst