Lamskoteletjes met ras el hanout
bewaar
bewaar

Lamskoteletjes met ras el hanout

Dit kruidige gerecht met couscous, warme abrikozen en geurige specerijen is overheerlijk.

15 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de lamsracks in koteletten. Meng de specerijen met 3 el olie en eventueel zout en meng de koteletten met dit specerijenmengsel. Laat afgedekt 30 min. marineren buiten de koelkast.

Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de rest van de olie erdoor. Meng de abrikozen door de warme couscous en laat afgedekt staan.

Verhit een pan zonder olie of boter en bak de lamskoteletten 4 min. Keer halverwege. Als het niet allemaal past, kun je ze in 2 delen bakken. Houd de koteletten warm op een schaal afgedekt met aluminiumfolie.

Snijd de bosuitjes in ringen, snijd de koriander fijn en de komkommer in blokjes. Meng vlak voor serveren met de couscous en breng eventueel op smaak met zout en extra olie. Serveer de lauwwarme couscous met de lamskoteletten.

algemeenLamsrack is een groot stuk vlees, waarbij de ribben aan elkaar zitten. Als je deze lossnijdt, krijg je lamskoteletjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lamskoteletjes met ras el hanout

Dit kruidige gerecht met couscous, warme abrikozen en geurige specerijen is overheerlijk.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig