Kwartel met ras el hanout
Een absoluut pronkstuk op de dinertafel, met een verrassende smaak.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg een kwartel met de borst naar beneden op een snijplank. Knip de rug met een schaar doormidden. Druk de kwartel zo ver open dat hij opengeklapt blijft liggen. Herhaal met de rest van de kwartels.
Bestrijk ze rondom dun met de olie en bestrooi met de ras el hanout. Leg met de borst naar boven op een bakplaat met bakpapier en bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar.
Kwartel met ras el hanout
Een absoluut pronkstuk op de dinertafel, met een verrassende smaak.
hoofdgerecht
null personen
425 kcal
35 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg een kwartel met de borst naar beneden op een snijplank. Knip de rug met een schaar doormidden. Druk de kwartel zo ver open dat hij opengeklapt blijft liggen. Herhaal met de rest van de kwartels.
Bestrijk ze rondom dun met de olie en bestrooi met de ras el hanout. Leg met de borst naar boven op een bakplaat met bakpapier en bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar.
bereidingstip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 kwartels
4 olijfolie
2 el ras el hanout
Dit heb je nodig
bakpapier