Gehaktspiesen met ras el hanout & yoghurtdip
Wat couscous en gegrilde groenten erbij en je hebt een heerlijke mediterrane maaltijd.
Aan de slag
Snipper de ui heel fijn. Snijd de olijven en peterselie heel fijn. Meng met de ras el hanout en peper en zout naar smaak door het gehakt. Verdeel het gehaktmengsel in 8 porties en kneed deze in een langwerpige vorm rondom de satéprikkers. Bestrijk de gehaktspiesen dun met de olie. Verhit de grillpan en gril de spiesen in 8 min. gaar. Keer regelmatig. Serveer met de Griekse yoghurt.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Gehaktspiesen met ras el hanout & yoghurtdip
Wat couscous en gegrilde groenten erbij en je hebt een heerlijke mediterrane maaltijd.
bijgerecht
null personen
350 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui heel fijn. Snijd de olijven en peterselie heel fijn. Meng met de ras el hanout en peper en zout naar smaak door het gehakt. Verdeel het gehaktmengsel in 8 porties en kneed deze in een langwerpige vorm rondom de satéprikkers. Bestrijk de gehaktspiesen dun met de olie. Verhit de grillpan en gril de spiesen in 8 min. gaar. Keer regelmatig. Serveer met de Griekse yoghurt.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode ui
2 el ras el hanout specerijenmelange
120 g zwarte olijven zonder pit
20 g verse platte peterselie
300 g mager rundergehakt
2 el traditionele olijfolie
170 g Griekse yoghurt
Dit heb je nodig
sateprikkers