Couscous met Catalaanse braadworstjes & gebakken aubergine
bewaar
bewaar

Couscous met Catalaanse braadworstjes & gebakken aubergine

Een mix van werelden op je bord.

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd ondertussen de aubergine in blokjes van 1 cm. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de aubergine in 13 min. op middelhoog vuur goudbruin. Verhit ondertussen ½ el olie in een koekenpan en bak de worstjes op middelhoog vuur in 12 min. rondom goudbruin en gaar. Snijd ondertussen de munt fijn. Roer de couscous los met een vork en meng de rest van de olie en 2/3 van de munt door de couscous. Voeg de saus toe aan de aubergine en verwarm nog 3 min.

Verdeel de couscous over 4 borden en schep de saus erop. Verdeel de worst erover en bestrooi met de rest van de munt.

variatietipIn plaats van couscous kun je er ook cannellinibonen bij serveren.
variatietipIn plaats van Catalaanse braadworst kun je er ook gebakken kabeljauw bij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Couscous met Catalaanse braadworstjes & gebakken aubergine

Een mix van werelden op je bord.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig