Pancakes met banaan
Jaaaa, het is weer pannenkoekentijd!
Aan de slag
Zeef boven een grote mengkom het volkorenmeel met de bakpoeder. Schenk de melk erbij en roer met een garde tot een papje. Klop het ei erdoor. Prak met een vork in een apart kommetje de banaan tot moes. Roer de banaan door het beslag.
Verhit wat olie in een koekenpan. Schep 3 hoopjes beslag in de pan en bak de pannenkoekjes ongeveer 3 minuten op één kant.
Keer ze met een spatel als de bovenkant een beetje gestold is (het beslag ziet er dan niet meer zo nat uit). Bak ze nog 2 minuten aan de andere kant. Leg ze op een bord en dek af met een omgekeerd tweede bord. Bak zo nog wat pannenkoekjes, tot het beslag op is. Verdeel de bessen en frambozen erover.
Pancakes met banaan
Jaaaa, het is weer pannenkoekentijd!
null personen
370 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Zeef boven een grote mengkom het volkorenmeel met de bakpoeder. Schenk de melk erbij en roer met een garde tot een papje. Klop het ei erdoor. Prak met een vork in een apart kommetje de banaan tot moes. Roer de banaan door het beslag.
Verhit wat olie in een koekenpan. Schep 3 hoopjes beslag in de pan en bak de pannenkoekjes ongeveer 3 minuten op één kant.
Keer ze met een spatel als de bovenkant een beetje gestold is (het beslag ziet er dan niet meer zo nat uit). Bak ze nog 2 minuten aan de andere kant. Leg ze op een bord en dek af met een omgekeerd tweede bord. Bak zo nog wat pannenkoekjes, tot het beslag op is. Verdeel de bessen en frambozen erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g volkorenmeel
1 tl bakpoeder
300 ml halfvolle melk
1 middelgroot ei
1 rijpe banaan
2 el arachideolie
150 g verse blauwe bessen
140 g verse frambozen
Dit heb je nodig
koekenpan met antiaanbaklaag