Proteïnepannenkoeken
bewaar
bewaar

Proteïnepannenkoeken

Deze proteïne pannenkoeken bevatten extra eiwitten dankzij wheypoeder in de smaak vanille. Serveer met magere kwark en top af gemarineerde bessen.

20 min. bereiden / 10 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Doe het meel, de bakpoeder en whey vanille in een mengkom en roer goed door. Laat de blauwe bessen ontdooien. Voeg de melk en eieren toe en mix kort met een handmixer met gardes tot alles net gemengd is, klontjes zijn niet erg. Laat het beslag 10 min. rusten.

Verhit ¼ van de olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Schep 3 hoopjes beslag in de pan en bak de pannenkoeken in 2-3 min. gaar. Keer halverwege of als de bovenkant drooggebakken is. Herhaal met de rest van het beslag (voor 16-18 pannenkoeken).

Serveer de pannenkoeken met de kwark en de bessen.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Proteïnepannenkoeken

Deze proteïne pannenkoeken bevatten extra eiwitten dankzij wheypoeder in de smaak vanille. Serveer met magere kwark en top af gemarineerde bessen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig