Vegan pannenkoeken met havermout, banaan en bosbessen
bewaar
bewaar

Vegan pannenkoeken met havermout, banaan en bosbessen

Vegan variant op dé hit: bananenpannekoekjes. Je maakt 'm met havermout, haverdrink en blauwe besjes.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Maal de havermout met een snufje zout heel fijn in de keukenmachine.

Breek de helft van de bananen in stukken en voeg samen met het bakpoeder, vanille-extract, kaneel en de haverdrink toe aan de fijne havermout. Maal tot een glad beslag.

Verhit in 2 koekenpannen de helft van de boter en bak met de helft van het havermoutmengsel 2 pannenkoeken. Bak de pannenkoek ca. 3 min. op middelhoog vuur tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Draai de pannenkoek om en bak nog 2 min. Herhaal met de rest van het beslag.

Snijd de rest van de bananen in plakjes. Verdeel de plakjes banaan en bosbessen over de pannenkoeken en vouw dubbel. Besprenkel met de agavesiroop en eventueel wat extra kaneel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan pannenkoeken met havermout, banaan en bosbessen

Vegan variant op dé hit: bananenpannekoekjes. Je maakt 'm met havermout, haverdrink en blauwe besjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig