Kipballetjes in rode-currysaus met rijst
bewaar
bewaar

Kipballetjes in rode-currysaus met rijst

Kipballetjes: het liefst zouden we alle balletjes zélf opeten.

30 min. bereiden

pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de koriander fijn. Meng ¾ van de koriander met peper en zout door het gehakt en draai er met vochtige handen 16 balletjes van (per 4 personen).

Verhit de olie in een hapjespan en bak de balletjes in 5 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin. Voeg de currypasta toe en fruit 1 min. mee. Voeg de kokosmelk en cherrytomaatjes toe, breng aan de kook en laat 10 min. op laag vuur stoven. Roer af en toe.

Snijd ondertussen de broccoli in roosjes. Schil de stronk en snijd in stukjes van ca. 2 cm. Kook de broccoli in 6 min. beetgaar en giet af. Serveer de balletjes met saus, de rijst en broccoli en bestrooi met de rest van de koriander.

serveertipLekker met limoen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipballetjes in rode-currysaus met rijst

Kipballetjes: het liefst zouden we alle balletjes zélf opeten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig