Champignon-kokossoep met rijst
bewaar
bewaar

Champignon-kokossoep met rijst

Met een kom van deze champignon-kokossoep -geïnspireerd door de smaken van Bangkok- warm je lekker op

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de kastanjechampignons in parten en scheur de oesterzwammen in grote stukken.

Verhit de olie in een soeppan met dikke bodem en bak de champignons en zwammen met de tom ka kruidenpasta 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de kokosmelk en het water toe en breng aan de kook. Laat 5 min. op laag vuur koken.

Snijd ondertussen de limoen in parten, de koriander grof en de peper in ringetjes en doe in schaaltjes. Schep de rijst in een kom. Serveer de soep apart.

combinatietipLekker met een frisse salade van komkommer, 2 el rijstazijn, 1 el limoensap en -rasp en een ½ el sesamzaadjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Champignon-kokossoep met rijst

Met een kom van deze champignon-kokossoep -geïnspireerd door de smaken van Bangkok- warm je lekker op

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig