Volkorenpasta met gehaktsaus en mozzarella
Volkoren pasta voor een voedzame twist.
Aan de slag
Doe het basisirecept en de pastasaus in een pan en verwarm 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig.
Kook ondertussen de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de mozzarella in kleine stukjes en snijd een basilicum grof. Giet de pasta af en meng door de gehaktsaus. Verdeel de mozzarella en het basilicum erover.
Volkorenpasta met gehaktsaus en mozzarella
Volkoren pasta voor een voedzame twist.
hoofdgerecht
null personen
850 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe het basisirecept en de pastasaus in een pan en verwarm 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig.
Kook ondertussen de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de mozzarella in kleine stukjes en snijd een basilicum grof. Giet de pasta af en meng door de gehaktsaus. Verdeel de mozzarella en het basilicum erover.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ basisrecept kruidig gehakt
520 g pastasaus
300 g biologische fusilli volkoren
250 g mozzarella
7½ g verse basilicum