Volkorenpasta met gehaktsaus en mozzarella
bewaar
bewaar

Volkorenpasta met gehaktsaus en mozzarella

Volkoren pasta voor een voedzame twist.

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Doe het basisirecept en de pastasaus in een pan en verwarm 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig.

Kook ondertussen de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de mozzarella in kleine stukjes en snijd een basilicum grof. Giet de pasta af en meng door de gehaktsaus. Verdeel de mozzarella en het basilicum erover.

bereidingstipZoek op de site naar 1194256 voor het basisrecept 'Kruidig gehakt'.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkorenpasta met gehaktsaus en mozzarella

Volkoren pasta voor een voedzame twist.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig