Filetlapjes met mozzarella en basilicum
Aan de slag
Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Mozzarella in 8 plakjes snijden. 8 blaadjes basilicum loshalen, rest blaadjes in reepjes snijden en takjes fijnsnijden. Filetlapjes bestrooien met zout en peper naar smaak. Helft olie in koekenpan verhitten. Hierin filetlapjes 1 min. bakken. Filetlapjes omkeren en op elk een blaadje basilicum en plakje mozzarella leggen. Met deksel op pan in ca. 2 min. kaas laten smelten en vlees gaar laten worden. Komkommer in 3 stukken en vervolgens in reepjes snijden. Dressing roeren van rest olie, mosterd, suiker, azijn en naar smaak zout en peper. Mengen met slablaadjes, komkommer en basilicumtakjes. Pasta over 4 borden verdelen, naar smaak jus erover sprenkelen en bestrooien met basilicumreepjes. Filetlapjes en salade erbij scheppen.
Filetlapjes met mozzarella en basilicum
hoofdgerecht
null personen
726 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Mozzarella in 8 plakjes snijden. 8 blaadjes basilicum loshalen, rest blaadjes in reepjes snijden en takjes fijnsnijden. Filetlapjes bestrooien met zout en peper naar smaak. Helft olie in koekenpan verhitten. Hierin filetlapjes 1 min. bakken. Filetlapjes omkeren en op elk een blaadje basilicum en plakje mozzarella leggen. Met deksel op pan in ca. 2 min. kaas laten smelten en vlees gaar laten worden. Komkommer in 3 stukken en vervolgens in reepjes snijden. Dressing roeren van rest olie, mosterd, suiker, azijn en naar smaak zout en peper. Mengen met slablaadjes, komkommer en basilicumtakjes. Pasta over 4 borden verdelen, naar smaak jus erover sprenkelen en bestrooien met basilicumreepjes. Filetlapjes en salade erbij scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g fusilli
1 bol mozzarella
1 schaaltje verse basilicum
8 filetlapjes
5 eetlepels olijfolie
1 komkommer
1 theelepel mosterd
1 theelepel suiker
3 eetlepels azijn
1 kropsla