Volkorencouscous met geroosterde spitskool en tomatentapenade
Geroosterde spitskool geeft een notige accent aan de zonnige couscous.
Aan de slag
Doe de couscous in een ruime lage schaal. Roer er de tomatentapenade door. Schenk er het water bij en roer door.
Leg de helft van het basisrecept erop en dek af met vershoudfolie. Laat 10 min. staan. Snijd ondertussen de munt fijn. Verwijder de folie en neem de parten uit de schaal. Roer de couscous los met een vork, meng de munt erdoor en breng op smaak met peper en zout. Leg de kool erop en bestrooi met de pistachenoten.
Volkorencouscous met geroosterde spitskool en tomatentapenade
Geroosterde spitskool geeft een notige accent aan de zonnige couscous.
hoofdgerecht
null personen
710 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de couscous in een ruime lage schaal. Roer er de tomatentapenade door. Schenk er het water bij en roer door.
Leg de helft van het basisrecept erop en dek af met vershoudfolie. Laat 10 min. staan. Snijd ondertussen de munt fijn. Verwijder de folie en neem de parten uit de schaal. Roer de couscous los met een vork, meng de munt erdoor en breng op smaak met peper en zout. Leg de kool erop en bestrooi met de pistachenoten.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g volkorencouscous
125 g zongedroogde tomatentapenade
400 ml kokend water
½ basisrecept geroosterde spitskool
15 g verse munt
Dit heb je nodig
vershoudfolie