Caprese hasselback
Hasselback meets caprese: weer eens een andere manier van de Italiaanse klassieker
Aan de slag
Snijd met een scherp mes om de ½ cm sneetjes in de tomaten. Snijd de tomaten niet helemaal door, de onderkant moet heel blijven (hasselback).
Halveer de mozzarella en snijd in plakjes van een ½ cm. Verdeel deze over de inkepingen in de tomaten. Bestrooi eventueel met wat zout, verdeel de pesto met een lepel over het midden en besprenkel met de cremaceto balsamico.
Caprese hasselback
Hasselback meets caprese: weer eens een andere manier van de Italiaanse klassieker
bijgerecht
null personen
635 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd met een scherp mes om de ½ cm sneetjes in de tomaten. Snijd de tomaten niet helemaal door, de onderkant moet heel blijven (hasselback).
Halveer de mozzarella en snijd in plakjes van een ½ cm. Verdeel deze over de inkepingen in de tomaten. Bestrooi eventueel met wat zout, verdeel de pesto met een lepel over het midden en besprenkel met de cremaceto balsamico.
combinatietip:
combinatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 romatomaten
200 g mozzarella
2 el groene pesto
4 tl cremaceto balsamico