Linzensalade met spinazie en Parmezaanse kaas
Laat de spekjes eruit voor een vegetarische salade. Lekker met zelfgemaakte ceasardressing.
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes ca. 7 min. uit tot goudbruin en knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
Spoel de linzen af onder koud stromend water en laat uitlekken in een vergiet. Rasp de Parmezaanse kaas. Laat de paprika uitlekken en snijd het vruchtvlees in repen. Meng de linzen met de spinazie en de paprika en schep de caesardressing erdoor. Bestrooi met de Parmezaanse kaas, de spekjes en flink wat versgemalen zwarte peper.
Linzensalade met spinazie en Parmezaanse kaas
Laat de spekjes eruit voor een vegetarische salade. Lekker met zelfgemaakte ceasardressing.
bijgerecht
null personen
330 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes ca. 7 min. uit tot goudbruin en knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
Spoel de linzen af onder koud stromend water en laat uitlekken in een vergiet. Rasp de Parmezaanse kaas. Laat de paprika uitlekken en snijd het vruchtvlees in repen. Meng de linzen met de spinazie en de paprika en schep de caesardressing erdoor. Bestrooi met de Parmezaanse kaas, de spekjes en flink wat versgemalen zwarte peper.
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g gerookte spekreepjes
400 g linzen in blik
50 g Parmezaanse kaas
200 g gegrilde rode paprika's in pot
50 g babyspinazie
100 ml caesar dressing