Linzensalade met feta en champignons
bewaar
bewaar

Linzensalade met feta en champignons

Een snelle maaltijdsalade voor twee personen. Fris met een pittig accent.

12 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de spekreepjes 5 min. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de helft van de vrucht uit. Meng het citroenrasp, 1 el citroensap, 1 el olie uit het potje zongedroogde tomaten, peper en eventueel zout tot een dressing. Snipper de ui. Neem de spekreepjes met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

Bak de ui en champignons in het achtergebleven bakvet 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de laatste minuut de linzen toe. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes. Meng het champignon-linzenmengsel met de spekreepjes, tomaten, rucola en dressing in een schaal. Verkruimel de feta erover.

combinatietipLekker met ciabatta (brood).

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Linzensalade met feta en champignons

Een snelle maaltijdsalade voor twee personen. Fris met een pittig accent.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig