Groentepizza met bloemkoolpizzabodem
bewaar
bewaar

Groentepizza met bloemkoolpizzabodem

Geen pizza zonder knapperige bodem. En je maakt 'm van bloemkool!

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

licht pittig

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pizzabodems op 2 met bakpapier beklede bakplaten of ovenroosters ca. 4 min. onder elkaar in de oven. Wissel de pizzabodems halverwege van positie, zodat alle bodems gelijkmatig garen. Haal de pizzabodems uit de oven en laat de oven aan staan.

Bestrijk de pizzabodems met de pizzasaus. Verdeel de bevroren gegrilde groenten over de pizzabodems. Snijd de bollen mozzarella in plakjes en verdeel erover. Bestrooi met de kappertjes.

Bak de pizza’s onder elkaar 10-12 min. in de oven. Wissel de pizza’s halverwege om, zodat de toppings gelijkmatig garen. Meng de slamelange met de olijfolie. Beleg elke pizza met ¼ van de sla. Bestrooi met peper en eventueel zout. Snijd de pizza’s in punten en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groentepizza met bloemkoolpizzabodem

Geen pizza zonder knapperige bodem. En je maakt 'm van bloemkool!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig