Jalapeño-poppers
Poppen maar: die jalapeño-poppers!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de jalapeñopepers in de lengte doormidden, maar probeer het steeltje eraan te laten. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel of een mesje. Klop alle pitjes eruit.
Rasp de cheddar. Meng de helft van de cheddar met de uienpoeder door de roomkaas en vul de pepers ermee. Bestrooi de gevulde pepers met de rest van de cheddar en de panko.
Verdeel de pepers over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 15 min. totdat de kaas mooi goudbruin kleurt.
Jalapeño-poppers
Poppen maar: die jalapeño-poppers!
bijgerecht
null porties
45 kcal
5 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de jalapeñopepers in de lengte doormidden, maar probeer het steeltje eraan te laten. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel of een mesje. Klop alle pitjes eruit.
Rasp de cheddar. Meng de helft van de cheddar met de uienpoeder door de roomkaas en vul de pepers ermee. Bestrooi de gevulde pepers met de rest van de cheddar en de panko.
Verdeel de pepers over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 15 min. totdat de kaas mooi goudbruin kleurt.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 jalapeñopepers
30 g cheddar
1 tl uienpoeder
100 g roomkaas naturel
2 el panko
Dit heb je nodig
bakpapier