Groente-borrelplank
Deze vegan groente-borrelplank mag bij de borrel niet ontbreken. Combineer met een lekkere dip. Cheers!
Aan de slag
Leg een grote houten plank klaar. Haal de bladeren van de sla los en was ze. Snijd de kool in plakken. Snijd de tomaten en avocado in parten. Snijd de rode ui in dunne ringen. Was de knapperige groente. Snijd de witlof doormidden, houd de bospeen heel. Snijd de puntpaprika en bleekselderij in lange, dunne repen en snijd de radijs in dunne plakjes. Was het blad van de radijs.
Leg alle sla, het radijsblad en de gesneden groente naast elkaar op de grote plank. De groente mag een beetje over elkaar heen liggen. Serveer met de smaakmakers. Doe de dressings in kleine kommetjes, zet tussen de groente en gebruik als dip.
Groente-borrelplank
Deze vegan groente-borrelplank mag bij de borrel niet ontbreken. Combineer met een lekkere dip. Cheers!
bijgerecht
null personen
250 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Leg een grote houten plank klaar. Haal de bladeren van de sla los en was ze. Snijd de kool in plakken. Snijd de tomaten en avocado in parten. Snijd de rode ui in dunne ringen. Was de knapperige groente. Snijd de witlof doormidden, houd de bospeen heel. Snijd de puntpaprika en bleekselderij in lange, dunne repen en snijd de radijs in dunne plakjes. Was het blad van de radijs.
Leg alle sla, het radijsblad en de gesneden groente naast elkaar op de grote plank. De groente mag een beetje over elkaar heen liggen. Serveer met de smaakmakers. Doe de dressings in kleine kommetjes, zet tussen de groente en gebruik als dip.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 krop romainesla
100 g Chinese kool
100 g bloemkool
2 tomaten
1 avocado
1 rode ui
150 g witlof
150 g bospenen
150 g puntpaprika's
75 g radijsjes
150 g bleekselderij
150 g snackaugurken
100 g saladecroutons naturel
150 g notenmix
150 ml balsamicodressing
150 g vegan mayonaise